Lezingen

"De natuurlijke weg naar gezondheid".


Met deze lezing wil ik zoveel mogelijk mensen informeren over gezondheid in brede zin, zowel persoonlijk gezien als maatschappelijk. Door meer kennis te verkrijgen kunnen mensen een echte keuze maken en beter hun eigen verantwoordelijk nemen voor hun eigen gezondheid.

Tijdens deze lezing  komen onderwerpen aan bod die je meestal niet vindt in de doorsnee media, waar vaak de dingen maar van één kant belicht worden.

Ik wil graag de andere kant van het verhaal laten horen. Niet om iemand te overtuigen, maar om mensen een echte keuze te kunnen laten maken.


Even in het kort  de inhoud van de lezing:


- gezondheid

- hoe gingen we er tot nu toe mee om (historie)

- wat is de stand van zaken nu en de oorzaken daarvan (hier komen ook zaken aan de orde zoals           vaccins, aspertaam, E-stoffen (etc)

- Wat is ziekte plus oorzaken (o.a voeding, ph-waarde etc)

- wat is verouderen en hoe kun je dat vertragen

- wat is gezondheid

- verschil tussen symptomen en ziektes

- genezing

- preventie

- wat kunnen we zelf doen om gezond te worden of te blijven


Voor wie is deze lezing bedoeld:

Voor degene die denkt dat hij/zij gezond eet en leeft :-), voor ouders, voor mensen met een kinderwens, voor zwangere vrouwen, voor mensen met klachten, voor ouderen, voor jongeren, voor mensen die in de reguliere gezondheidszorg werken of ergens anders, kortom voor iedereen voor wie gezondheid belangrijk is.


Voor de lezing kunt u zich opgeven via contact, ook als er geen lezing gepland staat.

Op verzoek geef ik deze lezing door het hele land, ook aan te vragen via de site van Anneke Bleeker www.verontrustemoeders.nl waar u alvast een heleboel informatie kunt vinden over dit onderwerp.

Anneke heeft het boek geschreven:

"Vaccinaties"
aanvullende informatie, die de overheid is vergeten

Zeer aan te bevelen als u wilt weten wat er in de vaccinaties zit en wat de gevolgen kunnen zijn van vaccineren. Dit en nog veel meer kunt u in dit boek vinden.