Even voorstellen
kathleencroese

Mijn naam is Kathleen Croese


Ooit begonnen  in het onderwijs, verder gegaan o.a. als zelfstandig ondernemer, heeft dat uiteindelijk geleid tot De Zonneboog.
Nadat ik enige jaren werkzaam was als astrologe (consulten, cursussen, lezingen e.d), begon ik steeds meer het gevoel te krijgen dat er iets ontbrak.

Ik kon mensen helpen inzicht te krijgen in hun processen (waarom gebeurt dit en waarom juist nu), inzicht geven in zichzelf en erkenning dat ze precies goed zijn zoals ze zijn. Want blijkbaar is dat zo bedoeld gezien hun horoscoop. Daarnaast kon ik hen laten zien wat hun Ziel graag wil ervaren in dit leven en op welke manier zij zo goed mogelijk met de bedoeling van hun Ziel mee kunnen gaan.

Maar ik kon de mensen niet helpen op het fysieke, emotionele en etherisch vlak, terwijl alle lagen invloed op elkaar hebben. Problemen los je niet alleen op op het mentale vlak.

Daarom ben ik opleidingen gaan doen om holistischer te kunnen werken.

Ik ben UWTH (Universal White Time Healing) gaan doen, vervolgens TSH (Transforming Scan Healing). Hierdoor kon ik al veel meer bereiken en merkte dat ik niet alleen meer kon betekenen voor anderen, maar dat ik zelf ook steeds heler, completer werd.

Toen ik in aanraking kwam met Quantum-Touch, was ik meteen heel erg enthousiast. Dit is een healingsmethode die door iedereen te leren is en overal en op alles toe te passen. Je hoeft er geen inwijdingen voor te ondergaan of je te houden aan allerlei regels. Je kunt volledig je fantasie en je creativiteit z'n gang laten gaan. Het is te combineren met welke andere methode (reiki, fysiotherapie, massage etc) dan ook.

Zo kan ik tijdens het werken met Quantum-Touch ook geregeld UWT energie erbij laten stromen. Heel erg mooi vind ik ook dat de nadruk tijdens de opleiding tot therapeut en trainer wordt gelegd op het feit dat de cliënt de heler is en jijzelf de helper.

Voor mij is het plaatje nu rond. Ik kan nu iemand op een holistische manier helpen.

Een hele mooie ervaring was dan ook toen ik voor het eerst tijdens een astrologieconsult, waarbij emoties naar boven kwamen met als gevolg buikpijn, Quantum-Touch mocht geven. Hierdoor werden de emoties verwerkt, de buikpijn verdween en de desbetreffende persoon voelde zich totaal herboren na afloop.

Het is ook ontzettend dankbaar werk om op zo'n betrekkelijk eenvoudige manier mensen te helpen van rugpijn af te komen, heupen recht te zetten, hoofdpijn, verkoudheid e.d. te verhelpen. Een heel mooi resultaat was b.v. het verdwijnen van de pijn waarmee een cliënt al 6 jaar rondliep. Hierdoor kon deze vrouw nooit langer dan een half uurtje lopen. Na drie behandelingen was zij van de pijn af en kon zij weer een museum bezoeken en daar meer dan twee uur rondlopen. Zij kon weer veel langer achter de computer zitten. Kortom haar leven was er een heel stuk aangenamer op geworden. Maar daarnaast zijn we ook gaan kijken waar deze pijn mee te maken heeft, omdat pijn altijd eerst ontstaat in de geest. Daardoor kon ze er zich bewust van worden dat ze deze pijn niet langer meer nodig had als waarschuwing dat er iets moest veranderen.

Dankzij deze unieke combinatie van astrologie en energiewerk, kan een cliënt op een diep niveau geholpen worden tot inzicht en bewustwording te komen.

Men kan dus terecht in mijn praktijk met zowel fysieke klachten als inzichtvragen.

Bovenstaand schreef ik een jaar of twee geleden.
Inmiddels is de ontwikkeling doorgegaan.
Het werken met de bioresonantie is er o.a. bijgekomen, om mensen heel nauwkeurig te kunnen testen en daarna te helpen zichzelf te genezen.
Ik ben lezingen gaan geven over "De natuurlijke weg naar gezondheid", om informatie door te geven wat oorzaken van ziekten zijn en wat we er zelf aan kunnen doen, over preventie en meer.
De bedoeling is dat we onze eigen verantwoordelijk voor onze gezondheid gaan nemen en niet langer van de dokter (of een ander) verwachten dat hij/zij ons beter moet maken.