Welkom
We leven in een hele bijzondere tijd, waarin alles extremer lijkt te worden. Soms kan het moeilijk zijn om je weg hierin te vinden. De hulp die je hierbij nodig kunt hebben, kan zowel op fysiek, emotioneel of psychisch vlak zijn.  In mijn praktijk werk ik met een unieke combinatie van mogelijkheden die elkaar ook aan kunnen vullen. Zo ontstaat een holistische werkwijze. Tenslotte staat niets op zichzelf: alles hangt met elkaar samen. Het een kan het ander triggeren, beïnvloeden, versterken of verzwakken. Klachten hebben soms hun oorzaak in een ander gebied dan waar ze zich uiten. Een fysieke klacht kan b.v. psychische oorzaak hebben.

Ik werk met verschillende methodes, maar allemaal zijn ze erop gericht het zelfgenezend vermogen van eenieder te versterken. Genezing is altijd een persoonlijk proces waarbij de hulp die de praktijk kan bieden soms net even nodig kan zijn.

- Astrologie: om inzicht te krijgen in allerlei processen in je leven, het "waarom" te begrijpen en om  een mogelijke weg te vinden die bij je past
- Quantum Touch kan je bijvoorbeeld helpen zowel fysieke klachten (rugpijn, hoofdpijn, ontstekingen etc.) te verhelpen als wel het emotionele welzijn te verbeteren.
- Quantum-Allergy helpt je o.a. allergieën te verminderen of te elimineren.
- Bioresonantie: een methode om belastingen en blokkades in je lichaam op te sporen en te   behandelen, zoals bij allergieën, orgaanverstoringen, ziekmakers zoals bacteriën, virussen, schimmels, electrosmog, geopatische belastingen, vitaminen, mineralen en sporenelementen tekorten, darmflora, stofwisseling en zelfs psychische belastingen zoals stress, depressie e.v.
- U(niversal) W(hite) T(ime) H(ealing)
- T(ransforming) S(can) H(ealing
- Ph-waarde metingen (gratis) van de urine.
- Advisering van voedingssupplementen, Bachbloesems, Dr.Schusslercelzouten, collodiaal zilver,

Maar altijd zal er zo  goed mogelijk naar de oorzaak gezocht worden van de klacht door de onderste steen boven te halen.

Ook begeleiding, zoals bij onvrede met iemands gewicht, is mogelijk.


Kathleen Croese


Ziekte ontstaat door een dagelijkse zonde tegen de natuur.

- Hippocrates
arts (ca. 460-377 v.Chr.)


Van harte aanbevolen boeken.

Klik op het logo voor nog veel meer boeken. Je kunt meteen bestellen.
alt


altalt

alt

alt