Esotherische bibliotheek
Esotherische bibliotheek

I had a dream
"Omdat ik in een wereld wil leven waarin mensen hun overvloed met elkaar delen, zou ik graag een bibliotheek aanleggen, waar mensen terecht kunnen voor boeken en tijdschriften op o.a. astrologisch en esoterisch gebied. Heel vaak staan boeken na lezing verder te stoffen in de kast en wordt er niet veel meer mee gedaan. Op deze manier kunnen we uitwisselen met elkaar."
Bovenstaand heb ik de wereld ingestuurd, nadat ik eerst gedacht had mijn droom te moeten laten varen. Maar door een ontzettend spontaan en lief aanbod van iemand die zo ongeveer haar hele boekenkast aanbood, kreeg ik de spirit om toch door te gaan.
Ik wil Alice heel hartelijk danken, dat zij mij helpt mijn droom waar te maken.
Hierbij hield het nog niet op: haar man Peter en zoon Sebastiaan hebben geheel belangeloos hun computerkennis aangeboden om mijn droom concreet gestalte te geven, door deze prachtige site op een professionele manier neer te zetten. Dank dank dank.
Verder wil ik al die lieve mensen bedanken, die zonder een moment te aarzelen meteen als reactie op mijn oproep, boeken, tijdschriften en cd's ter beschikking hebben gesteld.


Welkom in de Esotherische bibliotheek
Hier vind je onze catalogus met een schat aan boeken op het gebied van o.a. astrologie, spiritualiteit, esoterie en gezondheid. Dit zijn boeken die merendeels in Valkenswaard staan en gratis ter lening worden aangeboden. Het enige dat wij vragen is vergoeding van de eventuele portokosten, alsmede een éénmalige inleg van € 10,-- om onze kosten te dekken.
In de normale openbare bibliotheken zijn natuurlijk ook dergelijke boeken te vinden, maar wij hebben gemerkt dat toch een groot aantal van de boeken die wij in onze bibliotheek hebben, lang niet in alle bibliotheken te leen zijn. Als je boeken bij de Esotherische bibliotheek wilt lenen, moet je aangemeld zijn. Zodra je je aanmeldt, kun je onze voorwaarden lezen. Ga je daarmee akkoord, dan krijg je een wachtwoord en kun je inloggen. Zonder inloggen kun je de catalogus ook bekijken, maar verder kom je dan niet.